Fusteria d’alumini i PVC

Fabricació i col·locació de tancaments d’alumini i PVC. Finestres, balconeres, portes, baranes, mallorquines, etc. amb tot tipus d’obertura, amb perfileria normal i amb ruptura de pont tèrmic per un millor aïllament tèrmic i acústic, totes amb vidres de càmera.

Corredisses

S’obren lliscant horitzontalment sobre guies. Al no ocupar espai a l’obrir-se, són molt adequades per habitacions petites. Aquest tipus d’obertura pot ser de grans dimensions i és ideal per a balconeres per a jardins o terrasses.

Oscil·lobatents

Depèn de com girem la maneta, permeten l’obertura tant de forma practicable com batent. D’aquesta manera es permet la ventilació de les estances sense que la fulla ocupi espai.

Portes d’entrada

La porta o finestra practicable és la que s’obre amb unes frontisses instal·lades en un dels laterals. Per les entrades dels habitatges disposem d’una àmplia gamma de sistemes de seguretat.

Mallorquines / Gelosies / Persianes de Llibret

Persianes de llibret que per les seves especials característiques per requeriments estètics de la façana de l’edifici permeten mantenir la seva essència clàssica o avantguardista.

Obre el xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?